maanantai 17. kesäkuuta 2013

T:mi Metart

Tämä blogi kertoilee T:mi Metartin valmistamista tuotteista ja erilaisista esineistä.
Tuotteet valmistetaan pääosin kierrätys- ja ylijäämämetalleista, jolloin hinnat saadaan pysymään edes hiukan kohtuullisella tasolla.

Yritän laitella kuvia tavaroiden valmistusvaiheista, josko tuo jotakuta kiinnostaa.
Enimmän aikaa teen teollisuushuoltoja ym. ja niistä en mainitse asiakasta, enkä laita kuvia, enintään kerron pintapuolisesti, jos sitäkään.

Jostain mahdollisesta peltitöistä ym. voin laittaa kuvia, jos kuvaaminen on mahdollista ilman yksityisyyden suojan loukkaamista.

Olen puuhaillut mm.
- autotallin ovien karmit ja ovet
- metallirunkoisen työpöydän (sama kohde ovien kanssa)
- roskiskatoksen runko ja puutyöt
- venepukit
- vapatelineitä RST
- aidan suojapellit
- vesikourujen asennustöitä
- teollisuuteen huoltotasoja ja teräsrakenteita, yleensä tilaajan materiaaleista

Kaikkea tollasta pientä, kyselepä onko mulla mahdollista valmistaa sitä, mikä sulta puuttuu. Kuitenkin semmoset 17 vuotta oon tossa raudan kanssa pelannu, ni kai siinä on jotain oppinu matkan varrella. Ja jos jotain ei osata, se yritetään opetella. Jos tulee paikka, että en osaa tai pysty tekemään, on kyllä kanttia sitten sanoa se suoraan, ja ohjata jonkun toisen juttusille.

Eukon harrastuksen myötä on tullut värkkäiltyä, mitä se milloinkin on ollut vailla. Enimmäkseen kynsilakkahyllyjä, sutitelineitä ja mm. kenkähyllyn kierrätyskeskuksesta hankituista kaupan entisistä järjestelmähyllyistä. Nii, ja halus toi eukko myös "häkkyrän", missä saa roikotella kynttilälyhtyjä ja kaikenlaista romua. No sit se halus myös korutelineen, mutta koska mittakaavaa ei ollut tiedossa, siitä tulikin vähän reilumpi "romupuu".
Edellämainituista laitan kuvaa, luultavasti saan julkaisuluvan, kun tutuille ne on menneet.

Voit kysellä josko sun omista materiaaleista voidaan muokata se mitä haluat, se nimittäin on helvetin hauskaa tuumia ja kokeilla, että onnistuuko. Joskus onnistuu, joskus ei. Yrittänyttä ei laiteta, vaikka joskus tuntuu, että yrittäjää laitetaan kyllä. Ja halvalla.

Kannattaa kysyä pienempiäkin hommia, mottoni on: Mikään ei ole liian pientä Metartille.
Ylöspäin raja tulee kyllä vastaan, vaikka päätoimialaksi ilmoitetaan teräsrakenteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysyminen ei maksa mitään.
Vastaan, kun kerkiän.